Om Ut i Ålesund

Velkommen til Ut i Ålesund – din guide til hjertet av Sunnmøre! Utforsk vårt mangfoldige utvalg av kulturelle, kulinariske og underholdende opplevelser i denne vakre byen ved fjorden. Ålesund er en destinasjon som imponerer med sitt særegne sjarm og allsidighet.

Fra spennende restauranter som lokker med en smakfull blanding av lokale retter og internasjonale kulinariske opplevelser til levende kulturscener som gir deg en innsikt i byens rike historie og kreativitet. Utforsk sjarmerende nabolag der historiske bygninger møter moderne arkitektur, og nyt vakre naturskjønnheter som omgir Ålesund, inkludert majestetiske fjorder og fjell.

Enten du er en stolt lokal eller en nysgjerrig besøkende, har vi satt sammen en unik samling av aktiviteter, arrangementer og steder som vil berike din tid i Ålesund. Vår lidenskap er å dele skjulte perler og ukjente skatter med deg, slik at du kan oppdage alt denne flotte byen har å tilby.

Bli med på reisen med oss mens vi jobber for å gjøre Ålesund til den beste byen å bo i og besøke. Sammen vil vi utforske, oppdage og feire byens unike kvaliteter som definerer Ålesund!

Våre serveringssteder

Få info om nyheter og eventer!

Skroll til toppen