På Molo Brew feires håndverk og kreativitet. Her kombineres det beste fra to verdener: nygrillede burgere og egenprodusert øl, skapt for å gi besøkende en avslappende atmosfære som legger grunnlaget for gode samtaler.

De prisvinnende ølbryggerne hos Molo Brew har dedikert seg til å skape unik og smakfull øl! Utvalget deres er like variert som det er smakfullt, og det finnes noe for enhver smak, enten du er nybegynner eller en erfaren ølentusiast.

Sitt ute eller inne, utfordre vennene dine til en runde shuffleboard eller dart. Spis og kos deg. Velkommen!

Relaterte artikler

Molo Brew

På Molo er opplevelsen langt mer enn bare et imponerende utvalg av øl; det er en inviterende atmosfære som ønsker deg velkommen, enten du er alene eller i godt selskap. Nylig returnerte Molo Brew-teamet fra Tyskland som stolte vinnere av den ettertraktede gullprisen fra European Beer Star Award-seremonien i Nürnberg.

Les mer »

T2 med ny satsing!

T2 i Ålesund tar nå en ny retning med spennende endringer i tilbudet sitt. Fra nå av vil T2 Bar være åpen hver dag, og bygningen vil huse både en restaurant og en bar.

Les mer »

Den perfekte 48-timers guiden i Ålesund

Vi har satt sammen den ultimate 48-timers guiden til ulike aktiviteter du kan nyte i løpet av helgen. Enten du er her for første gang eller er en gjenganger, alene eller med familie og venner, har vi noe for enhver smak.

Les mer »
Skroll til toppen