Opplev smaken av norsk tapas med en spansk vri. Bryt ligger midt i hjertet av den sjarmerende kystbyen vår, og er stedet for et glass vin, en rask matbit – eller et skikkelig digg måltid. Bryt setter stor pris på lokale produsenter, derfor henter de råvarene sine fra lokale gårder, markeder og fiskere.

Menyen er en hyllest til kunsten å dele, med et variert utvalg av småretter. Hver tapa er laget med presisjon og gjenspeiler sjelen til det spanske kjøkkenet. Nyt tapasene sammen med drikke fra deres nøye utvalgte vinsortiment, en klassisk sangria eller en av deres signaturcocktailer.

Uansett hva du føler for, ønsker vi deg velkommen til å oppleve møtet mellom tradisjonelle spanske smaker og lokale råvarer.

Relevante artikler

Molo Brew

På Molo er opplevelsen langt mer enn bare et imponerende utvalg av øl; det er en inviterende atmosfære som ønsker deg velkommen, enten du er alene eller i godt selskap. Nylig returnerte Molo Brew-teamet fra Tyskland som stolte vinnere av den ettertraktede gullprisen fra European Beer Star Award-seremonien i Nürnberg.

Les mer »

T2 med ny satsing!

T2 i Ålesund tar nå en ny retning med spennende endringer i tilbudet sitt. Fra nå av vil T2 Bar være åpen hver dag, og bygningen vil huse både en restaurant og en bar.

Les mer »

Den perfekte 48-timers guiden i Ålesund

Vi har satt sammen den ultimate 48-timers guiden til ulike aktiviteter du kan nyte i løpet av helgen. Enten du er her for første gang eller er en gjenganger, alene eller med familie og venner, har vi noe for enhver smak.

Les mer »
Skroll til toppen