Start dagen din med en deilig kopp varm kaffe og noe søtt, utvid lunsjen din til å bli en kulinarisk opplevelse, eller gjør middagen uforglemmelig. Her tilbyr de alt fra smakfulle smoothies og saftige salater til himmelsk pizza og herlige pastaretter.

Nyt en rolig morgen med en kopp kaffe og en nystekt croissant mens du tar med deg PC-en for å få litt arbeid gjort. Og når solen går ned, bytt ut arbeidsskjorta med danseskoa dine. Dampsentralen forvandles fra restaurant til nattklubb og da er du på byens beste sted for en pulserende atmosfære.

Dampsentralen inviterer til en pause fra hverdagen, uansett hva klokka er.

Velkommen!

Relaterte artikler

Molo Brew

På Molo er opplevelsen langt mer enn bare et imponerende utvalg av øl; det er en inviterende atmosfære som ønsker deg velkommen, enten du er alene eller i godt selskap. Nylig returnerte Molo Brew-teamet fra Tyskland som stolte vinnere av den ettertraktede gullprisen fra European Beer Star Award-seremonien i Nürnberg.

Les mer »

T2 med ny satsing!

T2 i Ålesund tar nå en ny retning med spennende endringer i tilbudet sitt. Fra nå av vil T2 Bar være åpen hver dag, og bygningen vil huse både en restaurant og en bar.

Les mer »

Den perfekte 48-timers guiden i Ålesund

Vi har satt sammen den ultimate 48-timers guiden til ulike aktiviteter du kan nyte i løpet av helgen. Enten du er her for første gang eller er en gjenganger, alene eller med familie og venner, har vi noe for enhver smak.

Les mer »
Skroll til toppen