Arrangere konferanse eller selskap i Ålesund?

Våre plasser tilbyr noe annet enn det tradisjonelle møterommet. Utforsk noen av Ålesunds mest allsidige eventlokaler med servering! Fra intime chambre séparée til imponerende saler med plass til store grupper, få informasjon om kapasitet og tjenester. Oppdag det perfekte stedet å skape minneverdige øyeblikk i Ålesund.

Uendelige muligheter med fleksible lokaler
Dampsentralen er det perfekte stedet for å arrangere konferanser, workshops eller fester. Med en dedikert stab som er klare til å hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre ditt arrangement, er mulighetene uendelige. 

Lokalet, som også blir kalt Event Space, har plass til opptil 220 gjester i kinooppsett, 120 gjester ved middagsoppsett, 80 gjester i skoleoppsett eller over 300 gjester stående. Med en fleksibel layout kan rommet deles inn i to separate områder eller utvides til å inkludere bardelen, slik at du kan tilpasse arrangementet etter dine behov. 

En halv sal vil romme 70 gjester i kinooppsett, 48 gjester i middagsoppsett og 36 gjester i skoleoppsett. Dampsentralen ligger i samme bygg som Pir Cowork, som tilbyr alt fra mindre møterom til en lounge i 6. etasje, med fantastisk utsikt over Borgundfjorden og Sunnmørsalpene, og plass til 60 sittende gjester eller 150 gjester for mingling og servering fra Dampsentralen. Disse kan også leies i kombinasjon med Event Space i 1. etasje. 

Med en plug-and-play-løsning som inkluderer scene, imponerende lyd og store skjermer, er det enkelt å legge til en ekstra dimensjon til ditt arrangement. Utstyrt med topp moderne AV-utstyr som inkluderer projektor, trådløse mikrofoner, kamera for streaming og full service for mat og drikke, kan du være sikker på at gjestene dine vil bli godt tatt vare på gjennom hele arrangementet.

Chambre Séparée opptil 20 gjester
Bro er kjent for sin koselige atmosfære og sine innovative retter. Deres chambre séparée, et fransk uttrykk som refererer til et privat rom eller en liten sal, tilbyr en intim og sjarmerende setting ideell for selskaper opptil 20 gjester. Dette eksklusive rommet gir gjestene muligheten til å nyte Bros delikate smaker i et privat og avslappet miljø, perfekt for alt fra intime feiringer med familie til forretningsmøter. Rommet er også utstyrt med skjerm som kan benyttes ved behov.

Mindre chambre séparée og flere sammenkomst muligheter
For de som søker en mer avslappet atmosfære, tilbyr Bryt muligheten til å booke et chambre séparée med plass til opptil 10 gjester. For større sammenkomster skjuler et romslig og allsidig område bak luftige gardiner like ved kjøkkenet seg, med kapasitet til å huse opptil 50 gjester. Her har man også tilgang til TV og projektor som kan benyttes ved behov.

Koselige lokaler med teknisk utstyr og støtte
T2 tilbyr intime og koselige lokaler for konferanser, arrangementer, seminarer og andre events. Med en kapasitet på 220 stående gjester eller 80 sittende gjester, inkludert bespisning, har de et passende rom for enhver anledning. Scenen er tilrettelagt med alt til teknisk produksjon og er fullt utstyrt med godt teknisk utstyr av høy kvalitet. Med både husteknikker og backline er det enkelt å arrangere alt fra musikalske innslag og standup. T2 gjengen er også svært behjelpelige til å finne innslag og tilrettelegge for dine behov innen ulike arrangementer. Her er det mulig å bestille snacks, lunsj eller middag til selskapet så lenge restauranten er åpent.

T2 er også en ideell plass for å ta din neste fest! De har det perfekte lokalet for private arrangementer som bursdag og jubileum.

Unike og varierte eventmuligheter

Molo sitt lokale har plass til opptil 208 gjester. Her kan man booke bord for grupper i alle størrelser. Her kan du være vert for en uforglemmelig fest eller arrangement og nyte ølsmaking mens du samtidig deler atmosfæren med andre gjester. For å legge til ekstra god stemning kan man velge å besøke stedet på en fredag for afterwork eller når de har DJ. Det er en flott måte å senke skuldrene etter en travel uke, med herlig musikk, deilige burgere og en fantastisk atmosfære.

Disse serveringstedene i Ålesund tilbyr ikke bare smakfulle opplevelser, men også allsidige eventlokaler som kan tilpasses dine behov. Uansett om du planlegger et møte, en konferanse eller et bryllup vil du finne et sted som passer perfekt til enhver anledning.

Vi ses i Ålesund!

Skroll til toppen