Bro er inspirert av de fantastiske råvarene vi finner på Sunnmørskysten. Her håndplukker de ville, lokale ingredienser som løfter rettene og gir gjestene en ekte smak av Sunnmøre. En middag på Bro er et møte mellom lokale tradisjoner og innovativ kokkekunst. Her følger de årstidene og utforsker vestlandets fauna og flora. Hvert eneste element er nøye utformet og de vet å overraske.

På Bro kombineres de ferskeste råvarene med godt håndverk og en lidenskap for perfeksjon, for å skape et minneverdig møte med lokale tradisjoner. Opplev en ekte smak av kysten!

Velkommen!

Relaterte artikler

Molo Brew

På Molo er opplevelsen langt mer enn bare et imponerende utvalg av øl; det er en inviterende atmosfære som ønsker deg velkommen, enten du er alene eller i godt selskap. Nylig returnerte Molo Brew-teamet fra Tyskland som stolte vinnere av den ettertraktede gullprisen fra European Beer Star Award-seremonien i Nürnberg.

Les mer »

T2 med ny satsing!

T2 i Ålesund tar nå en ny retning med spennende endringer i tilbudet sitt. Fra nå av vil T2 Bar være åpen hver dag, og bygningen vil huse både en restaurant og en bar.

Les mer »

Den perfekte 48-timers guiden i Ålesund

Vi har satt sammen den ultimate 48-timers guiden til ulike aktiviteter du kan nyte i løpet av helgen. Enten du er her for første gang eller er en gjenganger, alene eller med familie og venner, har vi noe for enhver smak.

Les mer »
Skroll til toppen