Ut i førjulstida: Hvor skal du samle gjengen din?

Julen er en tid for samvær og for å nyte de deilige smakene som hører til denne festlige sesongen. Men hvorfor begrense deg til den klassiske juletallerken når Ålesund har så mye mer å by på? La oss utforske noen spennende alternativer og tenke utenfor den tradisjonelle julebordsrammen. Det finnes et mangfold av muligheter! La meg presentere noen eksempler på steder du bør vurdere.

Bro - Julebord i elegante omgivelser

Bro er det ultimate reisemålet for en julebordopplevelse utenom det vanlige, og her er hvorfor: Med sin førsteklasses spisestue har Bro hevet standarden for julebordsfeiring til nye høyder. Hvis du planlegger å arrangere et julebord for en mer intim gruppe, vil vi på det sterkeste anbefale dette stedet.

På Bro kan du velge mellom en tre-retters meny som inkluderer valgmuligheter som saftig lam, velsmakende torsk, eller den legendariske lutefisken (ryktet sier at den er byens beste). Enda mer imponerende er deres fantastiske 5-retters alternativ, som kombinerer ferske sesongbaserte ingredienser til de mest utsøkte retter. Denne opplevelsen omfatter både fisk, kjøtt og en delikat dessert.

For de som søker en dypdykk i kystens delikatesser, tilbyr Bro en fullverdig kystgastronomisk reise med hele 7 deilige retter. Med et ungt og kreativt team på kjøkkenet og en intim atmosfære der personalet deler historier, kan du forvente deg en uforglemmelig opplevelse som vil sette prikken over i-en på din julesesong.

Molo - Julestemning og ølsmaking

Hvis du søker en unik og minneverdig julebordsopplevelse, da er Molo akkurat stedet for deg. Her venter en spennende reise inn i den magiske verden av juleøl med hele seks nye ølsorter, inkludert mørke juleøl og forfriskende blåbærsurøl. Men det er ikke alt – Molo har også lansert en saftig lammeburger, kronet med smørstekt østersopp. Tro meg, denne vil du ikke gå glipp av!

Molo er ikke bare et sted for de store selskapene, men også for de mer intime sammenkomstene, og det gir rikelig med plass for både små og store grupper. For litt ekstra moro kan du til og med utfordre vennene dine til en spennende runde shuffleboard. Så hvis du leter etter en avslappet og underholdende julebordsopplevelse, er Molo definitivt det ideelle reisemålet for deg.

Dampsentralen - Skreddersy din egen opplevelse

På Damps restaurant finner du en allsidig setting som bryter med det tradisjonelle julebordets rammer. Her har du full frihet til å skreddersy din egen opplevelse, enten du ønsker en elegant kveld i godt selskap, en sofistikert sammenkomst eller en avslappet feiring. Dampsentralen utfordrer det formelle og oppfordrer deg til å skape ditt eget, unike julebord.

I tillegg tilbyr Dampsentralen romslige arrangementslokaler som egner seg for både store grupper og ulike typer arrangementer, enten det er for profesjonelle sammenkomster eller private feiringer – både åpne og lukkede arrangementer.

Og hvis du ønsker å fortsette festen etter måltidet, trenger du ikke å gå langt. Hver lørdag forvandles Dampsentralen til en av byens mest populære nattklubber.

Bryt - Del smaker og skap minner

Bryt frister med herlige tapasretter som gir sesongens råvarer en spennende vri. Det som gjør opplevelsen enda mer spesiell er deres nyeste konsept, kalt «Sharing Tapas.» Her kan du velge blant et utvalg av småretter, helstekte kjøttstykker eller fersk fisk og avslutte ditt måltid med en utsøkt dessert. På Bryt handler alt om å skape minneverdige smaksopplevelser og knytte bånd med dem du deler bordet med.

Uansett om du foretrekker en uformell eller mer formell atmosfære, vil Bryt imøtekomme dine ønsker. De har skapt et sted for matglede hvor du kan nyte en avslappet, men likevel sofistikert, julebordopplevelse som er perfekt for enhver anledning.

T2 - Matglede og spillunderholdnig

T2 skaper en spennende og smakfull julebordsopplevelse med sin varierte meny av herlige taco- og burritoretter. Fra saftige kjøttretter til smaksrike vegetariske alternativer, har T2 satt sammen en meny som vil friste selv de mest kresne. 

Men det stopper ikke der – T2 tilbyr mer enn bare deilig mat. Etter å ha nytt en smakfullt måltid, kan du besøke baren, som nå har både flipperspill og biljardbord. T2 gir deg alle ingrediensene du trenger for å krydre opp din julebordsfeiring i Ålesund.

Uansett hva dine preferanser måtte være for ditt julebord, kan Ålesund friste med et variert utvalg av restauranter som vil glede enhver smaksløke. Så hvorfor ikke tenke utenfor den tradisjonelle juletallerken og vurdere alternativer som førsteklasses fine dining på Bro, øl og saftige burgere på Molo, en festlig opplevelse på Dampsentralen, smaksrik deling av retter fra en variert tapasmeny på Bryt eller spennende taco- og burritoretter på T2. Så samle dine nærmeste – venner, familie eller kolleger – og feire denne høytiden med god mat, glede og smil.

Vi ønsker deg en fantastisk førjulstid fylt med smakfulle opplevelser, latter og verdifulle minner!

Skroll til toppen