Blogg

Ålesund har mye å by på! Det er rett og slett en skattekiste med et mangfoldig tilbud! Utforsk våre varierte serveringssteder, få oppdateringer om lokale nyheter og motta gode tips for å nyte alt byen vår har å by på.

Her får du et innblikk i ulike serveringssteder, nyheter og gode tips til hva man kan finne på i byen vår. Vi har også et aktivt uteliv, vakre parker, og spennende museer som gir deg et innblikk i vår rike historie. Bli med på vårt pulserende byliv og oppdag alt Ålesund har å tilby!

Følg med her for oppdateringer om spennende arrangementer, lokale nyheter og eksklusive tilbud i Ålesund!

Molo Brew

På Molo er opplevelsen langt mer enn bare et imponerende utvalg av øl; det er en inviterende atmosfære som ønsker deg velkommen, enten du er alene eller i godt selskap. Nylig returnerte Molo Brew-teamet fra Tyskland som stolte vinnere av den ettertraktede gullprisen fra European Beer Star Award-seremonien i Nürnberg.

Les mer

T2 med ny satsing!

T2 i Ålesund tar nå en ny retning med spennende endringer i tilbudet sitt. Fra nå av vil T2 Bar være åpen hver dag, og bygningen vil huse både en restaurant og en bar.

Les mer

Den perfekte 48-timers guiden i Ålesund

Vi har satt sammen den ultimate 48-timers guiden til ulike aktiviteter du kan nyte i løpet av helgen. Enten du er her for første gang eller er en gjenganger, alene eller med familie og venner, har vi noe for enhver smak.

Les mer

Få info om nyheter og eventer!

Skroll til toppen