T2 med ny satsing!

T2 i Ålesund tar nå en ny retning med spennende endringer i tilbudet sitt. Fra nå av vil T2 Bar være åpen hver dag, og bygningen vil huse både en restaurant og en bar. Den gamle T2-invitasjonen til å nyte mexicansk-inspirert mat, live underholdning og kanskje Ålesunds mest populære utendørs-servering vil fortsatt være en del av opplevelsen.

Nå får du to valg når du besøker T2: Du kan nyte den mexicanske restauranten som er åpen onsdag til søndag. Men hver dag kan du også komme innom for å ta en øl, slappe av, høre på god musikk, delta i ukentlige «speed friending»- og torsdagsquiz-arrangementer, og spille litt biljard eller flipperspill. T2 Rockbar fungerer også som konsertarena for ulike konserter og arrangementer.

T2 Rockbar - Åpent hver dag

«Vi er ikke bare et biprodukt av den mexicanske restauranten,» understreker David Langa, daglig leder, som begynte i sin stilling i oktober etter å ha flyttet hit fra Madrid i mars, for kjærligheten. Den nye visjonen for T2 går utover bare konserter og eventer. «Dette stedet har et stort potensial som vi hittil hovedsakelig har utnyttet under arrangementer. Men nå ønsker jeg at folk skal kunne nyte dette vakre stedet til enhver tid”.

Denne utvidede visjonen manifesterer seg gjennom Åleråkk-festivalen, en spennende skapelse av Sam Asgari, David Langa og Maiken Aas. Festivalen, som finner sted 19. til 20. januar, vil være en unik opplevelse med 6 ulike band over 2 dager. For å forsterke festivalopplevelsen vil terrassen på restaurantdelen bli utstyrt med en egen Molo ølbar. Ryktene svirrer om at Molo kommer til å brygge en spesialøl kun for denne anledningen. Festivalbilletter er tilgjengelige på Tikkio, så løp og kjøp for to dager med musikk, aktiviteter og en atmosfære som går utover det vanlige!

Sam Asgari, 29 år, bookingansvarlig og bartender, kommer fra punkmiljøet i Oslo og flyttet også til Ålesund for kjærligheten. Han bringer med seg erfaring fra livet som artist i Oslo og deler sitt ønske om å gjøre Ålesund til det ultimate rockestedet: «Ålesund har stort potensiale. Det er mange folk i byen og på øyene rundt som både liker og fortjener å høre på kul musikk.» Han understreker viktigheten av å inkludere en del av befolkningen som føler seg underrepresentert, og poengterer at T2 ønsker alle velkommen, uavhengig om man har på seg skinnjakke eller ikke.

T2 har tatt en spennende retning med sin fornyede identitet og utvidede tilbud. Med T2 Bar og Scene som nå står åpen hver dag, inviteres alle til å bli med på å rocke og rampe seg litt!

Skroll til toppen