Uteserveringen som ligger midt i hjertet av Ålesund!

Havnehagen ligger på det gamle handelstorget Lorkenestorget, rett ved siden av Brosundet og Hellebroa som binder Ålesund sammen.

Tilknyttet Bro Kystgastronomi og Bryt Tapas i Notenesgata, holder vi åpent på dager med fint vær. I sommermånedene tilbys en sommerlig matservering i tillegg til god drikke.

Kom å nyt solen hos oss!

Relaterte artikler

Molo Brew

På Molo er opplevelsen langt mer enn bare et imponerende utvalg av øl; det er en inviterende atmosfære som ønsker deg velkommen, enten du er alene eller i godt selskap. Nylig returnerte Molo Brew-teamet fra Tyskland som stolte vinnere av den ettertraktede gullprisen fra European Beer Star Award-seremonien i Nürnberg.

Les mer »

T2 med ny satsing!

T2 i Ålesund tar nå en ny retning med spennende endringer i tilbudet sitt. Fra nå av vil T2 Bar være åpen hver dag, og bygningen vil huse både en restaurant og en bar.

Les mer »

Den perfekte 48-timers guiden i Ålesund

Vi har satt sammen den ultimate 48-timers guiden til ulike aktiviteter du kan nyte i løpet av helgen. Enten du er her for første gang eller er en gjenganger, alene eller med familie og venner, har vi noe for enhver smak.

Les mer »
Skroll til toppen