T2 Bar og Scene gir deg komboen du ikke visste du trengte: Autentisk meksikansk mat og hard undergrunns-rock! Og med byens deiligste uteservering, må man nesten bare kalle det en tripple-threat.

Kjøkkenet byr på smakfulle retter inspirert av de rike smakene fra Mexico. Scenen setter prikken over i-en med alt fra kulturelle happenings til liveopptredener. Og som om ikke det var nok, gir stedet deg også muligheten til å krydre opp kvelden med et variert utvalg av spill, fra biljard til brettspill. Uansett om du er fan av rock, metal, hip-hop eller noe midt imellom, har de noe for deg.

Så, hva venter du på? Ta turen og skap uforglemmelige øyeblikk på T2!

Relaterte artikler

Molo Brew

På Molo er opplevelsen langt mer enn bare et imponerende utvalg av øl; det er en inviterende atmosfære som ønsker deg velkommen, enten du er alene eller i godt selskap. Nylig returnerte Molo Brew-teamet fra Tyskland som stolte vinnere av den ettertraktede gullprisen fra European Beer Star Award-seremonien i Nürnberg.

Les mer »

T2 med ny satsing!

T2 i Ålesund tar nå en ny retning med spennende endringer i tilbudet sitt. Fra nå av vil T2 Bar være åpen hver dag, og bygningen vil huse både en restaurant og en bar.

Les mer »

Den perfekte 48-timers guiden i Ålesund

Vi har satt sammen den ultimate 48-timers guiden til ulike aktiviteter du kan nyte i løpet av helgen. Enten du er her for første gang eller er en gjenganger, alene eller med familie og venner, har vi noe for enhver smak.

Les mer »
Skroll til toppen